Rólunk

Sziasztok mi vagyunk a Mirai-FanSub, 2019. márciusában alapított fansub csapat. Két fontos alapelvünk van, az egyik az, hogy nem hagyunk félbe animéket, amibe belekezdtünk, a másik pedig, hogy igyekszünk minél jobban tájékoztatni a nézőket az animék helyzetéről, ebbe beleértve a fordítás/formázás állapotát és az esetleges késéseket is. Jelenleg 3 emberből áll a csapatunk és 1 segítőből. Mindig szívesen várjuk új tagok jelentkezését (több információ a tagfelvétel menüpont alatt). Ezen az oldalon fogjuk megosztani veletek/összegyűjteni az általunk készített munkákat, a chaten pedig beszélgethettek egymással. Ha van valami kérdésed, elérsz minket ezeken a helyeken!

Sziasztok! Murao vagyok a csapat egyik alapítója. Én felelek az oldalért és a legtöbb formázásért. Kb. 2012 óta nézek animéket. Megnézek bármit, legyen akármiről szó. Remélem elnyeri tetszéseteket a munkánk és szintúgy az oldal is. ^^

Murao Alapító, Formázó, Lektor

Sziasztok, mrFear vagyok! Nem szeretem az animéket engem átvertek mentsetek ki.

mrFear Alapító, Fordító, Lektor

Én vagyok TRALK! A csapaton belül a munkám a semmire korlátozódik. Célom, hogy én legyek a vezető, és átnevezzem magunk UNKO-Fansubra. 12 éves vagyok, és szeretem a szőke, korombeli lányokat.

Tralk Semmi

Sziasztok Laci vagyok! Az első animém a Tokyo ghoul volt és azután pár hónappal kezdtem el fordítani majd a formázással is elkezdtem foglalkozni. Hobbijaim: tánc, anime/manga, gaming és rajzolás.

Haru Fordító, Formázó

Szevasztok! Gin-san vagyok. Gyerekkoromban a Digimonok és a Tsubasa volt a divat, aztán több 10 év után, a Shingeki no Kyojin volt, ami visszahozott ebbe a világba, és azóta sem bántam meg, hogy elkezdtem nézni még 24 évesen se :D.

Gin-san Fordító

Sziasztok, Fecni vagyok! A csapatban a formázásért felelek. Szeretem a slice of life és vígjáték animéket, de bármi mást is megnézek, ha felkelti az érdeklődésemet. Szabadidőmben animét nézek, játszok és videót szerkesztek.

Fecni Formázó